Stříkačky

Diskuse

Co pouzivate pri nabirani a davkovani barev za strikacky? Ja jsem koupil obycejne strikacky v lekarne a ty me hodne nemile prekvapily. Jejich pist dre, neni mozne nijak plynule vytlacovat tekutinu ven. Obcas mi pist pres veskerou snahu skocil i o pul cenntimetru a dovedete si predstavit, co to udelalo s barvou... mel jsem ji i na brylich #Rainbow1 .
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132569 Verze : 0
toto se tu už probíralo v jiném tématu, zkus si koupit stříkačky skleněné, ty podobným neduhem netrpí, jsou k dostání v prodejnách s armádními "přebytky, já je koupil za 32,- a 42,- podle velikosti, je to krabička s injekcí, a těsněními (cca 10 kusů od každého). Další varianta je nákup plastové pipety (taky by měla být ve zdravotnickém zásobování) viděl jsem ji na Křivonosce na stánku Plus Model, ale sám jsem ji nezkoušel.
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132571 Verze : 0
Diky, tusil jsem, ze to tu nekde bylo, ale nemohl jsem to najit. Mohl bys me trosku nasmerovat na spravne tema?
Jinak s tema prebytkama... v okoli zrejme nemam sanci.
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132576 Verze : 0
bohužel ti moc nepomohu, bylo to v příspěvku od Tanga, někde v části zabývající se stříkáním asi tak před měsícem neb dvěma. Byla tam i adresa na netu kde se to dalo objednat u firmy která kdesi u Chrudimi tyhle věci prodává. Zkus vyhledat příspěvky podle autora, nebo se na Tanga obrátit soukoromo zprávou (SZ) pod nějakým jeho článkem. Pokusím se to celé nafotit a dát sem (pokud na to nezapomenu Sad )
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132579 Verze : 0
Protože jsem v dobrém rozmaru pokusil jsem se původní příspěvek najít, [url=]forum.valka.cz tady [/url]v "Modelářské kuchařce" v dílu o základním nářadí na stránce 7 a 8 najdeš tam i odkaz na armyshop co to prodává. nedavno jsem jel okolo a opravdu to mají a posílají. V té době jsem ale už měl totéž nakoupeno podstatně blíž k bydlišti, takže jsem se jen ptal "co kdyby" Smile
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132583 Verze : 0
Protože jsem v dobrém rozmaru pokusil jsem se původní příspěvek najít, je tady v "Modelářské kuchařce" v dílu o základním nářadí na stránce 7 a 8 najdeš tam i odkaz na armyshop co to prodává. nedavno jsem jel okolo a opravdu to mají a posílají. V té době jsem ale už měl totéž nakoupeno podstatně blíž k bydlišti, takže jsem se jen ptal "co kdyby" Smile
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132584 Verze : 0
Prodejen vojenských "přebytků" je celá řada, uvedl jsem dvě, které mám relativně blízko a kudy občas projíždím. Za velmi slušné ceny tam nakupuju spoustu zajímavých věcí pro modelařinu, doplňky do sbírky i nářadí do dílny.
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132586 Verze : 0
Prave jsem chtel napsat, ze uz jsem to nasel Smile.
Diky, ten odkaz na excaliburarmy je super, strikacky objednany Smile.
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#132592 Verze : 0
Pro ty kdo neví jak to balení vypadá a neví jestli se pro něj mají rozhodnout (mají Smile ) přikládám pár fotek které snad aspoň něco napoví, je tam vidět i kovová krabička ve které je to celé uloženo (jen ta se moi zdá že stojí za ty prachy) a na fotce je i vyndaná stříkačka v držáku v pytlíku jsou náhradní těsnění, takže je šance že vám celé soustrojí vydrží docela dlouho. Bezesporu nemá špatnou vlastnost plastových stříkaček že jdou nerovnoměrně (je to často tím že píst je zamáčknut a plast se vymačká podle něj, takže dole je stříkačka širší a tedy jde lehčeji)
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#133807 Verze : 0
Tak mne taky prave dorazily. Vypadaji dost dobre, ale zaroven dost starobyle (to je materialem a designem, nikoliv stavem). Pripadam si ted s takovou sbirkou starych strikacek jako adept na Mengeleho Smile.
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#134067 Verze : 0
Kdybych si moh vybrat mezi touhle ze skla a tím umělohmotným šuntem když mne tak jednou za 15 let doktor něco píchá jsem pro sklo Smile asi jsem staromilec Smile
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#134081 Verze : 0
Po praci se sklenenymi strikackami rad konstatuji, ze rozdil mezi nimi a plastovymi je nebetycny! Ted to teprve jde Smile.
URL : https://www.valka.cz/Strikacky-t35790#135165 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více