Jak to bylo s Rudolfem Hössem?

Diskuse

Nevim, co se ti na tom nezda, Rudolf Hoss byl proste magor, ktery velel vyhlazovacimu taboru, a tezko ocekavat, ze by se choval jako normalni clovek, kdyz dokazal zorganizovat a provest smrt vice nekolika set tisic osob !
URL : https://www.valka.cz/Jak-to-bylo-s-Rudolfem-Hoessem-t36070#134393 Verze : 0
to Anastasia: pokud bys měla někdy příležitost - doporučoval bych ti přečíst knihu od Merleho - Smrt, je mým řemeslem - je to vlastně životopis R. Hösse - pochopitelně jméno postavy je jiné i děj je určitě upraven - ale ne zásadně. Je to napsaný dost poutavou formou - vlastně s pohledu jeho osoby.
URL : https://www.valka.cz/Jak-to-bylo-s-Rudolfem-Hoessem-t36070#134449 Verze : 0
Tak tak - mal velku hubu ale nakoniec bol posraty...A je to dobre ze nesplnil (ako vacsina z nich) slovo...Inak by bol dnes oslavovany ako "hrdina"
URL : https://www.valka.cz/Jak-to-bylo-s-Rudolfem-Hoessem-t36070#134506 Verze : 0
Právě mám před sebou knihu "Rudolf Hess" - podivný konec špandavského vězně - autor Hugh Thomas, tak jsem zvědavý, protože o jeho smrti se spekuluje a tahle kniha má přinést několik argumentů, že Hess ve vězení nezemřel, nýbrž jeho dvojník.
No, uvidíme.
URL : https://www.valka.cz/Jak-to-bylo-s-Rudolfem-Hoessem-t36070#135535 Verze : 0
Poněkuď motáž dohromady dvě různé postavy.
URL : https://www.valka.cz/Jak-to-bylo-s-Rudolfem-Hoessem-t36070#135537 Verze : 0
A sakra! To bude nejspíš tím, že čtu všechno moc rychle.
Tak se tedy velice omlouvám.
URL : https://www.valka.cz/Jak-to-bylo-s-Rudolfem-Hoessem-t36070#135538 Verze : 0
na toho tveho Hesse uz tady jedno forum je, a o te knize se tam taky mluvi, v podstate je to "dalsi ze stoprocentne jasnych dukazu" zalozenych na vypovedi jedineho cloveka kterou nikdo a nijak nemuze overit ... takze i kdyby tvrdil, ze ve vezeni umrel jeden z Paroubkovych martanu, nechava me to ledove klidnym Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Jak-to-bylo-s-Rudolfem-Hoessem-t36070#135540 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více