Praga RV 1/35

Diskuse

Tak konečně jsem se dočkal a získal jsem ervéčko v 1/35. Byla to na mne teda trochu skrčka, protože jsem za ni chtěl zapřáhnout kanon, ale výrobce ji dělá s vlekem, pro které nemám jiné využití, tak ho tam nechám. Plus model to sice není, kvalita je střední, hlavně nemusím celý den odstraňovat nálitky na dvoukotoučové brusce, abych pak vypadal jako mlynář. Tady na to stačila model.pilka, skalpel a šmirgl. Stavba byla pohodová, jen s drobnostmi, např. chybějicí palubka, oba zadní bladníky byly pravé, formy byly poškozené(naštěstí oprava jednoduchá), nutnost vybroušení parabol do nemodelových světel, neexistence zadních světel a hlavně kola jsou špatná - poloviny formy jako by byly každá z jiného modelu: pláště jsou na jedné straně bez schodu a na protilehlé byl schod více než půl mm . Jo a taky volant byl silně oválný.
Model ještě není hotový, musím vyrobit zadní světla a SPZ
URL : https://www.valka.cz/Praga-RV-1-35-t39460#149674 Verze : 0
Rozhodně to nevypadá špatně, vzhledem k firmě jsem to čekal o dost horší (nebo ses mimořádně vytáh Smile ) Jen ten valník na fotce vypadá jako hrozně vysoko (jako by měl nějaká divná péra). Jenom se zeptám kola byla špatná všechna? Nedalo se nějaké vybrat a naklonovat?
Myslím že se ti i povedlo trefit barvu, fakt dobrý.
URL : https://www.valka.cz/Praga-RV-1-35-t39460#149705 Verze : 0
Děkuji za pochvalu Embarassed
Já mám ty kola všechny stejné. Jedno jsem zapiloval, ale není to ono, tak se tvářím, že o ničem takovém nevím Very Happy A ještě jsem zapoměl - ten valník má strašně vrtulovitou korbu. Několikrát jsem ho rovnal ve vřelé vodě, jednou mi praskl, ale je asi z materiálu s tvarovou pamětí - vždy se po čase zkroutí zpět Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Na focení byl rovný a teď po devíti hodinách už zase vrtulovatí Crying or Very sad
URL : https://www.valka.cz/Praga-RV-1-35-t39460#149728 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více