Star Wars: Empire at War [2006]

Diskuse

Tak tuhle žhavou novinku zatím hraju jen jako demo ale musím říct že je to fakt no. 1 mezi strategiemi - Tuším že se děj odehrává někdy asi kolem IV, V epizody ... zatímco v demu se dá hrát jen za rebely proti imperiu - jedna bitva lodstev a jeden boj na zemi. Plná verze umožňuje hrát i za imperium a ovládat více jednotek (ale mě třeba X-wingy docela stačí Smile ). Hru vřele doporučuji.
URL : https://www.valka.cz/Star-Wars-Empire-at-War-2006-t40414#154851 Verze : 0
A ještě jeden obrázek - takhle to graficky nevypadá zajímavě, ale věřte že bitvy - ať už ve vesmíru nebo na zemi jsou opravdu promakané.
URL : https://www.valka.cz/Star-Wars-Empire-at-War-2006-t40414#154943 Verze : 0
Jo X-Wingy jo mě stačil Darth Vader! A co Y-Wingy jsou lepší a levnější já dávám přednost křižníkům! Tak co na to říkáš?
Star Wars: Empire at War [2006] - + malá armáda!

+ malá armáda!
Star Wars: Empire at War [2006] - * pár tanků AT-AT...

* pár tanků AT-AT...
Star Wars: Empire at War [2006] - / Hvězdou Smrti na zahřátí!

/ Hvězdou Smrti na zahřátí!
URL : https://www.valka.cz/Star-Wars-Empire-at-War-2006-t40414#165738 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více