Last Drop (Posledný výsadok)

Diskuse

Obsah/Info:


Operace Market Garden to byl odvážný plán Winstona Churchilla a britského nejvyššího velení, na jehož základě měla skončit válka do začátku vánočních svátků. 35 000 britských vojáků bylo vysazeno za nepřátelskou linií v Nizozemsku okupovaném německými vojsky. Uprostřed největší letecké invaze v historii se ukrývá i malá jednotka s kódovým označením Matchbox, která má své zvláštní úkoly. Když je Matchbox sestřelen jen kousek od místa přistání, naděje na úspěch se zdají být minimální. Sedm rozdílných britských vojáků se nachází mimo oblast spojenecké invaze a navíc se musí bránit trojici německých dezertérů, kteří na ně mají také políčeno. (oficiální text distributora)



Akční / Dobrodružný / Válečný
Velká Británie, 2005, 99 min


Režie: Colin Teague
Hrají: Billy Zane, Karel Roden, Michael Madsen, Sean Pertwee, Andrew Howard, Anton Rodgers



*zdroj : www.csfd.cz


Osobný názor - totálny odpad,vyvarujte sa ho.Hoci s Karlom Rodenom,ktorý zaujal v epizódnych úlohách v hollywoodskych filmoch,ale nenaplnil moje očakávania vyplývajúce z bombastického nápisu na obale dvd : "Karel Roden definitivně dobýva Hollywood".Unikol mi zmysel natočenia tohoto filmu...a vôbec moje zmysly sa mi pri pozeraní tohoto veľdiela akosi utlmili...najprv som pokrútil nechápavo hlavou a potom som po polhodine zaspal...keď som už zbytočne vyhodil peniaze,aspoň som zmysluplne vyplnil čas osviežujúcou chrápacou siestou.Úbohé a ešte raz úbohé...
URL : https://www.valka.cz/Last-Drop-Posledny-vysadok-t40702#156764 Verze : 0

Citace :

Úbohé a ešte raz úbohé...

Souhlasím a nevyhazujte prosím zbytečně peníze ani na kino ani v půjčovně DVD.Leda, že chcete tento disk použit jako podstavec pod sklenici piva,to je totíž jediné smysluplné využití toho disku.
URL : https://www.valka.cz/Last-Drop-Posledny-vysadok-t40702#156767 Verze : 0
Zaujal ma námet, tak som si to stiahol. Asi toľko k tomuto "výtvoru": Na filme väčšinou hneď na začiatku rozpoznáte, či ide o odpad, alebo nie. Tento film bol pre mňa výnimkou. Začiatok vyzeral sľubne, škoda, že samotný dej je značne stupídny a nezmyselný. Na konci som si kládol otázku: Čo bolo zmyslom, pointou? Čo tým chcel, sakra režisér povedať? Ako je vôbec možné, že niekto vôbec investuje peniaze do toho aby natočil takýto idiotsky film? Proste odpad, odpad, odpad. Jediné, na čo sa v tomto blbom filme ako-tak dá pozerať je Karel Roden...
URL : https://www.valka.cz/Last-Drop-Posledny-vysadok-t40702#156778 Verze : 0
No je to takovej nizkorozpoctovej filmecek. Ale tech 50 korun za pujcovnu nelituju. Jako cekek je to o nicem, ale obcas je tam videt pekna prestrelka, rachot kulometu Bren atp. Me treba zaujalo (je to teda uz nejakej patek co sem to videl) jak rozlicnou vyzbroj mela spojenecka jednotka. Ale divat se na to po druhe uz asi nebudu, leda ze bych se hodne moc nudil.
URL : https://www.valka.cz/Last-Drop-Posledny-vysadok-t40702#215573 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více