zbrane 2. sv. války

Diskuse

napište prosím co víte o zbraních 2. sv. války- přesneji japonských.díky
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167221 Verze : 0
Omlouvá tě jen to že jsi na foru nováčkem doporučuji Ti znovu si přečíst pravidla fora valky.cz a následně si to co tě zajímá vyhledat ve faktografické části fora. Pokud bys měl i tak nějaký dotaz tak jej polož tak aby se na něj dalo odpovědět. Např. Jaké náboje se používali v Sa-58, tedy pokud tato informace není napsaná ve foru o Sa-58.


Pokud ovšem hodláš pokračovat v podobně nesmyslém zakládání témat, zcela určitě riskuješ blokaci.
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167222 Verze : 0
tak co vite o puske arisaka kolik typu existuje a kdy se pouzivali
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167304 Verze : 0
a prosím do ktoré sekce patří brokovnice ve faktografickem fóru?
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167457 Verze : 0
no snad mezi pušky, ne? Když je to puška na brokové náboje. Smile


Já bych ti doporučoval chvíli se tady na foru jen tak brouzdat a rozhlížet se. Až se tu trochu rozkoukáš tak teprv začít přispívat. Taky jsem tak začínal Wink .
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167458 Verze : 0
rád bych tě upozornil že jestli budou mít příspěvky do faktografického fóra kvalitu jako zde bez milosti je vymažu. Opravovat je nebo uvádět nesmysly na pravou míru nemám chuť, takže se opravdu zamysli nad tím co chceš vkládat do faktografických fór a zbraně moderuji já a nesmysly netrpím.
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167467 Verze : 0

Citace - bitaxe :

rád bych tě upozornil že jestli budou mít příspěvky do faktografického fóra kvalitu jako zde bez milosti je vymažu. Opravovat je nebo uvádět nesmysly na pravou míru nemám chuť, takže se opravdu zamysli nad tím co chceš vkládat do faktografických fór a zbraně moderuji já a nesmysly netrpím.



Si mi to z klávesnice zobral. Smile
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167495 Verze : 0
No stačilo mi přečíst (a doplnit o realitu) žvást o kaťuši a jsem připraven podobné pokusy v tématu které moderuji zatrhnout velmi rázně. Prostě hodnocení o obrovských kráterech (u zbraně která nese jen pár kilo trhaviny a obvykle vybuchuje na povrchu) a podobné perly prostě ve faktografii opravovat nebudu, pošlu je prostě do koše.
URL : https://www.valka.cz/zbrane-2-sv-valky-t42401#167497 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více