Vzdušné síly AČR - pravidla

Hodnostní skupina Vzdušné síly AČR sdružuje uživatele serveru www.valka.cz zaměřené na historii,výzbroj a výstroj AČR se zvláštním zaměřením na letectvo AČR.


Předpokládá se, že uživatel přihlášený v této hodnostní skupině bude spolupracovat na tvorbě článků a příspěvků týkajících se letecké a pozemní zabezpečovací techniky, životopisů a popisů jednotek majících vztah k letectvu AČR a budování databázového projektu Naše letadla. Za tuto práci může získat nejen interní vyznamenání hodnostní skupiny vzdušné síly AČR (jejich popis najdete zde) ale i vyznamenání společná pro celou AČR (tyto vyznamenání uděluje velitel zdejší AČR a jejich popis je umístěn zde)


Vstupem do této hodnosti se uživatel k ničemu (vyjma základních dodržování základních pravidel fóra a serveru www.valka.cz) nezavazuje přičemž členství v této hodnostní skupině je naprosto dobrovolné a otevřené všem.
URL : https://www.valka.cz/Vzdusne-sily-ACR-pravidla-t46684#183525 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více