SOUTĚŽ - "O Champions Shot Medal" - PRAVIDLA

Pravidla soutěže "O Champions Shot Medal" hodnostní skupiny Australská armáda


1) Soutěž "O Champions Shot Medal" je vědomostní soutěž pořádána hodnostní skupinou Australská armáda (dále jen Australská armáda). Vítězové soutěže jsou odměňováni vyznamenáním Champions Shot Medal Australské armády.


2) Soutěž nemá pevně stanovené termíny, ve kterých se koná. O vyhlášení nového kola rozhoduje velitel Australské armády. Vyhlášení je všem uživatelům fóra dostatečně oznámeno.


3) Soutěž je vypisována ve dvou kategoriích - Členové Australské armády a Ostatní uživatelé fóra, přičemž vítěz každé kategorie bude odměněn vyznamenáním Champions Shot Medal.


4) Soutěž je vědomostně-tipovací. Otázky budou voleny tak, aby bylo přesné odpovědi těžké nalézt (byť pochopitelně ne nemožné) a to nutilo soutěžící spíše než "googlovat" zapojit hlavu a zkusit nějaké číslo či datum najít pomocí logického uvažování. Otázek v každém kole bude deset a na každé bude po uzavření odpovědí sestaveno pořadí soutěžících podle přesnosti tipu od toho nejbližšío k přesné odpovědi (10 bodů ve středu pomyslného terče) po nejméně přesnou. První až desáté místo v tomto pořadí bude ohodnoceno 10 - 1 bodem (pokud se zúčastní více než 10 soutěžících, nedostanou tipovači na 11. - x. místě žádné body). Pokud budou dva tipy naprosto shodné, bude shodné i bodové ohodnocení. Závěrečné pořadí bude stanoveno součtem bodů získaných na všech 10 otázkách a vítězem se přirozeně stane soutěžící s nejvíce body.


5) Od vyhlášení každého kola poběží 14-ti denní limit pro posílání odpovědí. Odpovědi posílají soutěžící prostřednictvím soukromé zprávy předsedovi hodnotící komise - veliteli Australské armády (v současné době Chris Amber). Po ukončení soutěžního kola si hodnotící komise vyhrazuje dvoudenní lhůtu, během které proběhne vyhodnocení a vyhlášení výsledků.


Věřím, že se tato soutěž setká z ohlasem a bude uskutečněno více než první zkušební ročník, který se už chystá. Pokud máte dotazy, prosím ptejte se teď a tady.
URL : https://www.valka.cz/SOUTEZ-O-Champions-Shot-Medal-PRAVIDLA-t47090#184209 Verze : 0
Pěkný nápad, jen koukám, že u vás Australanů je 100% pravděpodobnost, že když se zůčastní, že vyhraje Mr. Green
nechceš to prozatím nechat v jedné kategorii?
URL : https://www.valka.cz/SOUTEZ-O-Champions-Shot-Medal-PRAVIDLA-t47090#184210 Verze : 0
dost možná...ale doufám, že to přiláká taky nějaké ty členy Smile
URL : https://www.valka.cz/SOUTEZ-O-Champions-Shot-Medal-PRAVIDLA-t47090#184212 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více