Zmena pravidel vkladani do sekce AKTUALNE

Jak jste si jiste vsimli, existuje na www.valka.cz sekce aktualit z vojenske a politicke oblasti celeho sveta, ktera je prubezne aktualizovana. Tato sekce jiz ctyri roky lezi na bedrech jedineho cloveka a protoze se mnoho veci posunulo sem do fora, navrhoval bych provest konecne upravu vkladani do sekce AKTUALNE, a nahradit ji stavajici ne prilis pohodlny system vkladani novinek a zprav na www.valka.cz


Od tohoto okamziku by tedy tato sekce mela obsahovat POUZE a JEN


1) zpravy z domova i ze sveta, tykajici se vojenskych veci
- nakupy techniky, ucast na zahranicnich misich, valecne konflikty, zpravy od zbrojnich koncernu, pady letadel atd.


2) zpravy z domova i ze sveta, tykajici se DULEZITYCH politickych udalosti
- jmenovani presidentu, nacelniku stabu armad, vojenske prevraty a puce, povstani, jednani mezi S. Koreou a zbytkem sveta, Iranem a zbytkem sveta apod.


3) oznameni o akcich, rekonstrukcich bitev apod. tady si ale ponechavam pravo vymazu v pripade, ze se sem oznameni nebude hodit nebo se bude jednat o prehnanou reklamu.


Zprava by VZDY MELA MIT TYTO PRVKY :


Nadpis ve formatu : DATUM - VYPOVIDAJICI TITULEK
Datum je ve formatu DD.MM.YYYY, tedy 01.03.2007 a odpovida DATU UDALOSTI, nikoliv datu vlozeni k nam do fora.
Titulek by mel byt VYPOVIDAJICI, aby bylo na prvni pohled jasne, o co ve zprave jde : Zemrel Boris Jelcin je ok, zatimco Zemrel byvaly rusky president je o nicem Smile


Text : mela by byt vzdy alespon strucna zprava v ceskem jazyce, zakladni informace :


Dnes nad ranem zemrel po dlouhe nemoci byvaly rusky president Boris Jelcin. Statni pohreb je planovan na nedeli.


A nasledovat muze ODKAZ na libovolne zpravodajske medium, ovsem relativne DUVERYHODNE, napr. IDNES, NOVINKY, CNN, BBC, AL-JAZEERA apod.


Pokud je cela zprava ze zahranicniho serveru, snazte se prosim prelozit alespon ten strucny souhrn, aby clovek vedel, co v tom je.


Prvni prispevek by nemel obsahovat ZADNE osobni komentare, citova vyjadreni, to prosim nechte az na druhy a dalsi, ktery uz se ve zpravach na valka.cz nebude zobrazovat a ktery zustane jen tady na foru.


Do teto sekce NEPATRI ruzne handrkovani na ceske politicke scene, neoverene drby a zpravy ala Blesk.


Posledni, velmi dulezita vec, kazda zprava musi obsahovat ZDROJ, ze ktereho byla cerpana, napr


Zdroj : www.idnes.cz


apod. Duveryhodnost a overitelnost zprav stoji a pada s tim, kdo ji vydal, proto je toto stejne jako ve faktograficke sekci nezbytne nutne uvadet.



Aby tato sekce za neco stala, je treba priliv novinek co nejvetsi a nejrychlejsi, s ohledem na deni na svetove scene, takze nevahejte a vkladejte Wink Very Happy Smiling Army



Edit : Admin 5.5.07 - pridan bod 3) a povinnost uvadet zdroje
URL : https://www.valka.cz/Zmena-pravidel-vkladani-do-sekce-AKTUALNE-t60411#217784 Verze : 0
musim rict, ze sekce se rozjela velmi pekne a doufam, ze to takto bude i pokracovat, takto se mi to VELMI libi a plne to splnuje ma ocekavani !
URL : https://www.valka.cz/Zmena-pravidel-vkladani-do-sekce-AKTUALNE-t60411#218999 Verze : 0
Houstone, když kliknu na novinku na HP www.valka.cz , tak se mi otevře zcela standardně dané téma. Tedy první i všechny další příspěvky. Z výše uvedeného textu jsem pochopil, že by se měli zobrazovat jen ty první příspěvky v tématech (po zakliknutí z www.valka.cz; z fora to asi bude normálně, ne ?).



Do novinky o plánovaném útoku na Ft. Dix jsem vložil update. Je to takhle OK - ptám se hlavně pro futuro ? Žil jsem totiž v domnění, že z valky.cz je vidět jen ten první příspěvek. A pokud to bude nastaveno na zobrazování jen toho prvního, tak by updaty nebyly vidět.


Tedy abych se z toho vymotal:


Bude po zakliknutí z ww.valka.cz vidět jen první příspěvek nebo celé téma se všemi příspěvky ?
URL : https://www.valka.cz/Zmena-pravidel-vkladani-do-sekce-AKTUALNE-t60411#219127 Verze : 0
ja si to rozmyslel, ono totiz na www.valka.cz de facto nebylo JAK zobrazit ten prvni prispevek, kdyz jsem to zacal programovat, uvedomil jsem si, ze bude jednodussi nasmerovat to rovnou na forum, a tim se zbavit nutnosti psat jednu extra stranku jen na prvni prispevek zpravy ... me osobne to nijak nevadi, naopak, ctenar rovnou muze k dane zprave diskutovat, pokud ma jiz login do fora, takze to tak asi necham, jestli nejste proti Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Zmena-pravidel-vkladani-do-sekce-AKTUALNE-t60411#219133 Verze : 0
mě je to jedno. Jen jsem měl pocit, že jsi chtěl oddělit první informativní příspěvek od dalších diskusních. Ale jak říkám, je mi to jedno. Smile
URL : https://www.valka.cz/Zmena-pravidel-vkladani-do-sekce-AKTUALNE-t60411#219135 Verze : 0
BUMP : protoze toto pravidlo je zcela naprosto opovrhovano, znovu jej pripominam


Datum je ve formatu DD.MM.YYYY, tedy 01.03.2007 a odpovida DATU UDALOSTI, nikoliv datu vlozeni k nam do fora


a prosim o jeho dodrzovani !
URL : https://www.valka.cz/Zmena-pravidel-vkladani-do-sekce-AKTUALNE-t60411#245883 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více