Rovnou do pekel (Straight into Darkness)

Diskuse

Rok výroby: 2005
Vypravi pribeh dvou americkych vojaku, kteri opustili svoji jednotku, aby unikli bojovym akcim. Behem dramatickeho uteku zajima horkokrevny Deming jako rukojmi starsiho muze a zenu a fyzicky je napada. Brzy si ale uvedomuje ze ho nemine odplata. Zajatci totiz byli ucitele ve skole pro sirotky. Sve zaky podrobili vojeskemu vycviku a tihle mladi vojaci jsou ted unoscum v patach. Situace se vsak dramaticky meni, kdyz se musi spolecne postavit tezce ozbrojememu praporu a svezt s nim nezapomenutelnou bitvu o hole zivoty. Rovnou do pekel - to je okouzlujici pribeh o lidskosti, ktera preziva i v tech nejhorsich podminkach... (tolik text na prebalu DVD)


Ja na to rikam ze to je totalni blabol. Ten kdo napsal ten text na obal musi mit hodne bujnou fantazii. Oni "vycviceni mladi vojaci" je hrstka fyzicky a psychicky postizenych deti v prumernem veku asi tak 9 let, ktere jejich ucitele naucili brat valku jako normalni zivot, takze z ni nemaji strach.. "Tezce ozbrojeny prapor" je ve skutecnosti jeden neidentifikovatelny tank a pesaci. "Nezapomenutelná bitva" je oblehani budovy mlýna.. (no ja bych na to klidne rad zapomnel). Jen tech deti me bylo lito.. a to je tak vsechno co si z tohoto "okouzlujiciho filmu o lidskosti" asi budu pamatovat.
URL : https://www.valka.cz/Rovnou-do-pekel-Straight-into-Darkness-t60604#218453 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více