CZE - Brno - Muzeum starých strojů

Jde o soukromé muzeum a restaurátorské dílny několika nadšenců. Ve fondu muzea je mimo raritní lokomobily z roku 1904 (nález Hrušky) i něco kolem 50ti motorů (pohony mlatiček a podobně) a podobně.
Zcela náhodně jsem se stal dodavatelem techniky do tohoto soukromého muzea. Na webu jsem měl umístěny fotografie starého benzinagregátu Lorenz. Restaurátoři mě kontaktovali, já majitele na jehož pozemku stroj stál a během dvou dnů se podařilo stroj vyprostit.


Vzhledem k tomu že depozitář muzea je různě zčásti zapůjčen po expozicích v ČR nenacházejí se stabilně všechny stroje "doma".


Doporučuji prohlédnout web, i když ten je relativně nový a doplňovaný podle slov tvůrce jak je možnost,........
http://www.starestroje.cz/


DO DEPOZITÁŘE A MUZEA SE CHYSTÁM - FOTO DODÁM
CZE - Brno - Muzeum starých strojů - V rest.dílnách a již zavařený

V rest.dílnách a již zavařený
CZE - Brno - Muzeum starých strojů - Naložen v Tranzitu

Naložen v Tranzitu
CZE - Brno - Muzeum starých strojů - Vyproštěn  - na cestě

Vyproštěn - na cestě
URL : https://www.valka.cz/CZE-Brno-Muzeum-starych-stroju-t60866#219148 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více