Co to je - vojenská buggy

neví někdo co za vozidlo je na obrázku ????

Diskuse

Ahoj,


jsem tu nový. Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví co za typ buggyny je na obrázku, nebo kdo ji třeba vyrábí nebo kde bych mohl najít nějaké informace. Zkusil jsem googlit ale bezúspěšně. Děkuji za odpovědi
[/list]
URL : https://www.valka.cz/Co-to-je-vojenska-buggy-t60892#219289 Verze : 0
zřejmě jde o "Chenowth LSV" (light strike vehicle), mariňáci mu říkají DPV (Desert patrol vehicle), použity byly v operaci Pouštní bouře a krom amíků je měla myslím i SAS, dnes je verze i pro egyptskou armádu. Pod označením nahoře je na netu najdeš celkem snadno.
URL : https://www.valka.cz/Co-to-je-vojenska-buggy-t60892#219353 Verze : 0
Zdravim, chci se zeptat na literaturu popripade odkaz, hledam jednotky ktere pouzivaji FAV, jejich zarazeni (rota, ceta, kolik) popripade pouziti... Internet je i prez kazdodenni hledani skoupy na slovo. Obecne se mluvi o Delta Dorce, USMC, Rangers ale jak jsou tyto stroje kouzivany, prirazeny atd nikde nemuzu najit. Diky
URL : https://www.valka.cz/Co-to-je-vojenska-buggy-t60892#245977 Verze : 0
Koukám že nic co? V zálivu je používala delta, 3 možná i 5 sfga, sas je nepoužívala, měla je tam ale udajně s nima nebyli spokojený tak do boje nevytáhli. Technický info, malinko z historie najdeš když zadáš big bang ricochet třeba na googlu. Jsou to stránky s nějakejma hrama či co, za pár doláčů ti pošlo pár listů. Za ty prachy to ale stojí. U nás nic moc publikováno nebylo a když tak s textem. Jestli modelaříš tak lsv, ovšem 2místný, vyrábí afv club.
URL : https://www.valka.cz/Co-to-je-vojenska-buggy-t60892#318125 Verze : 0
koukám že skratky tu kvetou.vzpoměl sem si na jednu.DMVS.je to uprava humra pro 3sfga do pouštního terenu,a tady je internet uplně mrtvej.mám jedinou fotku a to ještě uplně novýho kusu,nic ze zálivu,z boje.
URL : https://www.valka.cz/Co-to-je-vojenska-buggy-t60892#318131 Verze : 0
Tady jsou dva snímky.Jeden je zřejmě z továrny v USA před odjezdem do zálivu,druhý z akce SOF,neni to dmvs ale zřejmě upravený humer cargo.Kdo mi s tim pomůže a pošle sem jěště nějaký zajímavý snímek na toto téma?
URL : https://www.valka.cz/Co-to-je-vojenska-buggy-t60892#327092 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více