Předválečné československé tanky - kamufláž

prosím o radu ohledně kamufláže tanků LT. vz.35 a LT. v.38

Diskuse

Kdyby někdo alespoň tušil, jakou kamufláž používaly jednotky útočné vozby za první republiky, tak mi to prosím zdělte. Vzhledem k tehdejším černobílím fotografiím se to nedá poznat. Díky moc.
URL : https://www.valka.cz/Predvalecne-ceskoslovenske-tanky-kamuflaz-t64905#231321 Verze : 0
Jednotlivé kamufláže sú popísané v témach venovaných jednotlivým tankom a obrneným automobilom..... stačí si vybrať konkrétne vozidlo - viac nájdeš v sekcii Přehled útočné vozby. U väčšiny vozidiel je popísaná aj kamufláž....
URL : https://www.valka.cz/Predvalecne-ceskoslovenske-tanky-kamuflaz-t64905#231323 Verze : 0
no před válkou používala ÚV pouze LT.35 (z výše uvedených) a ty samozřejmě používaly pro tu dobu typickou kamufláž skvrnami barev které jsou popsány jak napsal buko u jednotlivých vozidel. LT.38 byly předány už WH a první kusy byly ve stejné kamufláži jako LT.35.
URL : https://www.valka.cz/Predvalecne-ceskoslovenske-tanky-kamuflaz-t64905#231343 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více