Hudba ve Vietnamu

Diskuse

Zdravim Vás,
pokud přesně sem toto téma nepatří tak bych se chtěl omluvit ale zajímalo by mě jaké písně, interpreti co se vůbec poslouchalo ve Vietnamu za hudbu.
Jsem trochu silně ovlivněn songy z hry Vietcong Razz kde jich bylo opravdu několi vydařených.Nevíte někdo co se poslouchalo?
Děkuji moc
URL : https://www.valka.cz/Hudba-ve-Vietnamu-t68597#240545 Verze : 0
Doporučuji ti si sehnat tento film:


www.csfd.cz


Dobré ráno Vietname, je báječný film, nejen o muzice, kterou tam vojáci poslouchali!
URL : https://www.valka.cz/Hudba-ve-Vietnamu-t68597#240555 Verze : 0
FIlm jsem si sehnal a musim říct že je to jeden z nejlepších filmů z Vietnamu.Opravdu to stojí za to...hlavně ta hudba je moc pěkná Smile
URL : https://www.valka.cz/Hudba-ve-Vietnamu-t68597#242532 Verze : 0
Tak si zožeň aj soundtrack k tomuto filmu je aspoň taký dobrý ako film. Ja ho mám a je jedno s mojich najobľúbenejších CD.
URL : https://www.valka.cz/Hudba-ve-Vietnamu-t68597#242539 Verze : 0
Soundtrack jsem si sehnal a máš fakt recht je to moc povedená hudba na netu je i rádio http://radiovietnam.net/ taky pěkná hudba a hudba ve Vietcongu je skvělá hlavně DJ se dost poved Very Happy
URL : https://www.valka.cz/Hudba-ve-Vietnamu-t68597#242969 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více