PzKpfw 38(t)

Diskuse

Zdravím, mám menší dotaz. po dlouhých létech pauzy jsem se nedávno vrátil k modelařině, tedy hlavně k letadlům, ale rozhodl jsem se, že zkusím i techniku, u mě poprvé. Nakonec jsem se rozhodl pro původem československý LT vz. 38. V německých službách PzKpfw 38(t) . V 1:35 ho dělá Dragon a Tristar. Dragon s interiérem u Tristaru lze int. údajně dokoupit (to musím ještě někde zjistit) s tím int. pak vyjde tristar o nějakou tu stovku dráž. Prosím ty kteří tyto modely stavěli, který by jste mi doporučili? A jelikož jde o mou první techniku který bude pro mě příjemnější k postavení. Po případě doporučili nějakou Kamo. Budu vděčný za každý poznatek děkuji.
URL : https://www.valka.cz/PzKpfw-38-t-t68796#241396 Verze : 0
určitě jdi do dragonu já dělám jen tanky praga a dragon je nejlepší
URL : https://www.valka.cz/PzKpfw-38-t-t68796#258284 Verze : 0
Ave, osobně jsem postavil Pz.Kpfw:38(t) Ausf.B od Tristar bez interieru a co do stavby ,lícování (nepoužil jsem žádný tmel) atd . Model je drobet dražší ale úplná spokojenost.Poslal bych nějaké foto ,ale nějak nevím jak na to Smile
URL : https://www.valka.cz/PzKpfw-38-t-t68796#263411 Verze : 0
Stačí kliknou na odkaz Zaslat odpověď dole po příspěvky a tam je i možnost odeslat přílohu.
URL : https://www.valka.cz/PzKpfw-38-t-t68796#263414 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více