Dotaz - bungry v byvale Jugoslavii

Diskuse

Zdravim, chceme se přiští rok vydat do byvale Jugoslavie. Chceme jet po bunkrech a po letadlech. Poradi nam někdo, kde začit. Dik Jirka
URL : https://www.valka.cz/Dotaz-bungry-v-byvale-Jugoslavii-t77935#287069 Verze : 0

Citace - Jeep1957 :

Zdravim,chceme se přiští rok vydat do byvale Jugoslavie.Chceme jed po bungrech a po letadlech.Poradi nam někdo,kde začit.Dik Jirka

Doporučuji publikaci "Rupnikova linie a ostatní jugoslávská opevnění z let 1926-41". Rok vydání 2004, rozsah cca 280 stran, vydavatelství Fortprint, ing. Jan Škoda, Dvůr Králové nad Labem. Rozhodně jde o super průvodce po tamním opevnění.
URL : https://www.valka.cz/Dotaz-bungry-v-byvale-Jugoslavii-t77935#287111 Verze : 0
dik,to je opravdu dobra knížka,mamji,ale ja myslel,jestli tam nahodou někdo už nebyl
URL : https://www.valka.cz/Dotaz-bungry-v-byvale-Jugoslavii-t77935#294035 Verze : 0
Vážený pane kolego,
chcete-li se účastnit živé rozpravy o jihoslovanském opevnění - tak zkuste kontaktovat členy z Klubu historického vojenství a oni vám určitě odpoví, kdy bude pololetní schůze v Brně.


Kontakt na předsednictvo KHV určitě najdete na internetu.
URL : https://www.valka.cz/Dotaz-bungry-v-byvale-Jugoslavii-t77935#294044 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více