06.02.2009 - Stínač hláv Aribert Heim zomrel ako moslim

06.02.2009 - Stínač hláv zomrel ako moslim (Aribert Heim)


Pátrajú po ňom v Južnej Amerike, ale rakovina ho už dávnejšie vzala do hrobu v Afrike. V súčasnosti najhľadanejší nacistický zločinec Aribert Heim zomrel v roku 1992 v Káhire. Senzačnú správ priniesla nemecká televízia ZDF a americké noviny New York Times. Zistili, že lekár z koncentračného tábora v Mauthausene dožil pod falošnými dokladmi v Egypte.



spravy.pravda.sk


Zdroj: www.pravda.sk
URL : https://www.valka.cz/06-02-2009-Stinac-hlav-Aribert-Heim-zomrel-ako-moslim-t80996#296663 Verze : 0
Jen dodam, ze centrum Simona Wiesentala neni o jeho smrti stoprocentne presvedceno a neuzna tuto smrt do okamziku, nez se podari najit jeho telo a overit stopy dle DNA.


Rakousku se jiste ulevilo, ze nebude muset hledat a hlavne trestat jednoho z nacistickych vrahu, z nichz mnozi v poklidu na uzemi tohoto statu v poklidu dozivaji, aniz by proti tomu nas jizni soused, ktery tak rad srsi radami na nasi adresu, cokoliv delal.
URL : https://www.valka.cz/06-02-2009-Stinac-hlav-Aribert-Heim-zomrel-ako-moslim-t80996#296720 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více