ZiL-157

Diskuse

Aký ZiL-157 bol v Československej armáde? Z navijakom alebo bez navijaka
URL : https://www.valka.cz/ZiL-157-t81646#299452 Verze : 0
1. otázky patria inde, naviac ZiL nie je ČS výrobok aby bol v sekcii venovanej ČS neobrnenej technike;


3. Téma k tomuto vozidlu je tu: ZiL-157 - kde je hneď v prvom príspevku aj odpoveď (v ČSĽA sa používali valníkové varianty ZIL-157 a ZIL-157K) a v ďaších príspevkoch je aj popis navijáku u oboch verzií.



EDIT: z faktografickej sekcie Neobrněná technika >> Nákladní automobily >> Československo / ČR / SR (CZK/CZE/SVK) presunuté medzi diskusiu - ale pravdepodobne to za pár dní vymažem. Odpoveď na otázku je uvedená priamo v téme ZiL-157.


Mimochodom - je možné že niektoré podvozky špeciálnych nástavieb (podvozok s indexom E na konci - myslím že napr. RL P-15 naviják nemá) neboli vybavené navijákom - ale to už ide o špec. nástavby (viď prehľad verzií ZiL-157).
URL : https://www.valka.cz/ZiL-157-t81646#299453 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více