Strážci

Diskuse

Strážci – Watchmen (Watchmen, USA – 2009)
Režie: Zack Snyder
Scénář: David Hayter, Alex Tse
Střih: William Hoy
Kamera: Larry Fong
Hudba: Tyler Bates


Hrají: Billy Crudup, Malin Akerman, Carla Gugino, Patrick Wilson, Jeffrey Dean Morgan, Jackie Earle Haley, Matthew Goode, Matt Frewer, Stephen McHattie, Niall Matter, Sonya Salomaa, Matthew Harrison, Carrie Genzel, Jay Brazeau, Isabelle Champeau, Laura Mennell, Robert Wisden
Premiéra v ČR: 5. 3. 2009
Délka: 163 minut


Pro mě naprosto nejlepší komiks na filmovém plátně!!! Já se v kině bavil jak nejvíc. Zatím jsem viděl od Z.Snydera tři filmy (Úsvit mrtvých, 300 a zde Strážce)....a jako u mě tedy boduje! Všechny 3 kousky na jedničku. Chápu že se někomu nelíbí, četl jsem i recenze typu že je to podobně infantilní jako "pár nahatých chlapů" ve filmu 300....nicméně u mě toto provedení boduje! Je to hodně flashbackový film a děj je relativně přímočarý, ale rozuzlení překvapivé a drsné!! Navíc USA zobrazená jako velmoc co vyhrála válku ve Vietnamu,... hippies čichají ke kytkám ,..ale tak maximálně zespoda,...hmm,......u mě 95 ze 100!!
URL : https://www.valka.cz/Strazci-t84593#311127 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více