> Jak sem psát !!!

Posledni dobou se tu objevilo nekolik temat, kolem kterych se pak rozjela diskuse, zdali to sem patri ci nikoliv, proto to radsi sepisu a poprosim vsechny prispevatele do sekce AKTUALNE, ridte se prosim nize uvedenym.


Cilem teto sekce neni v zadnem pripade bulvar nebo nejake "pestre novinky ze sveta", naopak. Snazime se zde monitorovat svetove deni a svetovy tisk a informovat zejmena o :


- klicovych udalostech ve vojenstvi (nakup a prodej zbrani a zbranovych komplexu, testovani novych zbrani). Berme to ale s rozumem, testovani nejakeho neviditelneho clunu, ktery bude v provozu za tricet let, to je spise pro technet, nikoliv sem. Sem pokud mozno skutecne veci a skutecne zbrane se skutecnym a aktualnim dopadem.


- klicove udalosti ve svetove politice a mezinarodnich vztazich v souvislostech a navaznostech na pripadne vojenske konflikty. Opet, patri sem to, ze se Gruzie a Rusko nemohou dohodnout na spolecnych hranicich treba, ale nepatri sem to, ze polsky prezident navstivil Portugalsko a prohledl si tamni plaze.


- aktuality z probihajicich vojenskych operaci i mirovych misi a deni v armade. Prepady, pady letadel, nastrazna zarizeni, vyznamenani vojaku, odvolani a jmenovani velitelu, povyseni generalu, to vse sem patri.


Ostatni veci sem prosim nedavejte - kdo se chce pobavit, ma na to internetovych zdroju dost a dost, zde bych byl rad, kdybychom zustali u co nejpresnejsiho a take co nejvyvazenejsiho monitoringu aktualniho deni u nas i ve svete co do vojenstvi a politicke situace.



V neposlední řadě prosím o důsledné dodržování nadpisů ve formátu DD.MM.RRRR - ...
URL : https://www.valka.cz/Jak-sem-psat-t85176#314639 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více