08.09.2009 - Rusko chce novú metodiku boja s banditmi na Kaukaze

Minister vnútra RF R.Nurgaljev informoval o nevyhnutnosti spracovať novú metodiku boja s ozbrojencami na Severnom Kaukaze: "Nevyhnutne potrebujeme novú metodiku proti ilegálnym ozbrojeným skupinám, v mnohých ohľadoch to závisí na našej súdržnosti a spolupráce medzi silovými zložkami" - povedal na dnešnom cvičení v boji proti terorizmu v Novočerkazsku.


Jednotkám vytkol že nedostatočná spolupráca medzi orgánmi činnými v trestnom konaní má podiel na dopustení teroristického činu 17. augusta v Nazrani (Ingušsko), keď automobil s výbušninami narazil do objektu min. vnútra, zahynulo 24 ľudí, 260 bolo zranených.


www.rian.ru
URL : https://www.valka.cz/08-09-2009-Rusko-chce-novu-metodiku-boja-s-banditmi-na-Kaukaze-t87719#325578 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více