13.11.2009 - Vernisáž výstavy o radaru v obci Sokolnice u Brna

V pátek 13. listopadu 2009 v 10.00 hodin se konala v obci Sokolnice u Brna vernisáž informační výstavy o radarech. Ministerstvo obrany České republiky tak splnilo slib předat občanům obcí v okolí sokolnického radarového stanoviště údaje o třídimenzionálním radaru, který je zde instalován.


Výstava bude umístěna v obci Sokolnice do konce listopadu 2009, v případě zájmu veřejnosti může být poté instalována i v dalších obcích v okolí sokolnického radaru. V rámci vernisáže byla veřejnost informována o aktuálním stavu spouštění radaru a o reakci Ministerstva obrany na podněty, které tlumočili starostové na zasedání bezpečnostní rady Jihomoravského kraje konaném koncem srpna tohoto roku.




http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15376
URL : https://www.valka.cz/13-11-2009-Vernisaz-vystavy-o-radaru-v-obci-Sokolnice-u-Brna-t89306#333009 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více