19.11.2009 - Na pozvání přijede do ČR Geert Wilders

Nizozemský politik a hlasitý kritik islamismu Geert Wilders přijede na konci listopadu na jednodenní návštěvu ČR. Na půdě Senátu by měl přednést svůj projev k tématu Svoboda projevu a islamizace Evropy a promítat svůj film Fitna (Rozvrat).


Více na:
domaci.ihned.cz


Tak myslím, že bude veselo Very Happy Very Happy
URL : https://www.valka.cz/19-11-2009-Na-pozvani-prijede-do-CR-Geert-Wilders-t89502#333905 Verze : 0

Diskuse

uz je to na idnesu


zpravy.idnes.cz


a zacina politicke divadlo na tema "my ho vlastne nechceme" Very Happy
URL : https://www.valka.cz/19-11-2009-Na-pozvani-prijede-do-CR-Geert-Wilders-t89502#333921 Verze : 0
No já ho zase chci, takže politiky s jiným názorem celkem logicky volit nebudu. Jestli si nějaký Štětina nebo podobní proislámští vezdoprdelkové myslí že to mají na doživotí, měli by si možná začít řešit co dál Smile podle řady ohlasů je lidé moc nemusí a pro mnohé je i tohle důvodem nevolit podobnou skupinu. V mnohém se dá s Wildersem souhlasit, pokud chce mohamedán bušit hlavou o zem v mešitě ať zůstane doma. Stejně jako se v mohamedánských zemích nesmí budovat ( mnohde ani opravovat) kostely, nevidím důvod pro budování mešit v tradičně křesťanské evropě. Dá se souhlasit i s tím že pokud někdo chce žít v cizí zemi měl by se chovat dle jejích zvyků, nikoli čekat že se všichni přizpůsobí jemu. Pokud je takový názor rasistický, xenofobní nebo třeba neevropský, jsem rád že jsem stejně jako Wilders rasista, xenofob a neevropan. Je to mnohem lepší než být anální alpinista u muslimského pozadí.
URL : https://www.valka.cz/19-11-2009-Na-pozvani-prijede-do-CR-Geert-Wilders-t89502#333949 Verze : 0
Jojo, prave presne to jsem predpokladal a ted uz bohuzel nemuze vystoupit v Senatu Smile Vzhledem k tomu, jaky nesmysly tam padaji i normalne, tak nevidim duvod proc tam nepronest i ty jeho Very Happy


www.ct24.cz


Ale tohle me dostalo:
"Je nepatřičné, aby na půdě Senátu vystoupil někdo, kdo nerespektuje lidská práva," varovala místopředsedkyně Senátu Alena Gajůšková (ČSSD) Very HappyVery Happy
URL : https://www.valka.cz/19-11-2009-Na-pozvani-prijede-do-CR-Geert-Wilders-t89502#334166 Verze : 0
Myslím že soudružka Gajdůšková se předvedla už loni kdy se ohlásila jako první hladovkářka proti radaru, bohužel šlo jen o symbolickou hladovku, takže jí nic nehrozilo.
Ale aspoň vím koho škrtat při volbách. Sobotka má u mne po ptákách, stejně jako ostatní předposranci, kteří se bojí přiznat že "lidská práva" jsou ve skutečnosti blábol o ničem, protože ani tam kde je uznávají neplatí pro všechny stejně. Když vystupuje nějaký špinavec blábolící o právech pro islámisty, tak si radostí ucvrnkávají do prádla, opačný názor je pro ně extrémní a "nepatřičný". Asi si ti šílenci neuvědomují že právě oni ženou voliče třeba DS (nebo od uren), po volbách budou "analyzovat" proč lidé na politiku kašlou, aniž by si byli ochotni uvědomit že právě kvůli nim. Většinu lidí nezajímá vznešené kecání o právech někoho v Africe, zajímá je že nějaký ušmudlanec z Afriky na rohu prodává drogy, že mu cikán ukradl peněženku a politici řeší problémy nikoli jeho, ale jakési neexistující nesmysly.
URL : https://www.valka.cz/19-11-2009-Na-pozvani-prijede-do-CR-Geert-Wilders-t89502#334172 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více