08.12.2009 - Manažer roku 2009 u sil podpory

V pátek 4. prosince 2009 se ve Vojenské zotavovně Bedřichov uskutečnilo shromáždění velitele sil podpory s hlavními funkcionáři podřízených útvarů a zařízení.


Hlavním cílem tohoto shromáždění bylo vyhodnocení splnění hlavních úkolů za 4. čtvrtletí roku 2009 a upřesnění úkolů na rok příští.


Po úvodním vystoupení velitele sil podpory brigádního generála Jaroslava Kociána vystoupil i náměstek ministra obrany František Padělek a náčelník Generálního štábu AČR armádní generál Vlastimil Picek.


Vyvrcholením zaměstnání byla pracovní večeře, kde byly slavnostně uděleny ceny Manažera roku 2009 u sil podpory. Velitel sil podpory tímto založil tradici udělování ocenění těm nejlepším manažerům u sil podpory. Chce tak ocenit práci erudovaných a motivovaných lidí se zkušenostmi, kteří jsou zapálení pro danou věc.


Za oblast státní správy, jež je zastoupena jednotlivými krajskými vojenskými velitelstvími, ocenění obdržel plukovník gšt. Ivan Šulek, ředitel Krajského vojenského velitelství Ostrava, a to za výtečné splnění mimořádných úkolů při organizování záchranných a následně obnovovacích prací po bleskových povodních v měsíci červnu na území Moravskoslezského kraje. A dále byl oceněn za reprezentaci Armády ČR při organizování akce pro širokou veřejnost „Darkovičky 2009“.


V kategorii logistické podpory resortu Ministerstva obrany, která se uskutečňuje prostřednictvím materiálových základen sil podpory, získal ocenění podplukovník Jan Holčík, velitel Distribučního centra Pardubice, a to za výtečné plnění úkolů v oblasti materiálního zásobování jednotek v zahraničních misích.


V kategorii zdravotnického zabezpečení si zasloužil ocenění vojenský lékař podplukovník Miloš Orendáč, náčelník Spádového vojenského zdravotnického zařízení Hradec Králové, za splnění úkolů vojenského zdravotnictví vyplývajících z přechodu od systému posádkových ošetřoven na nový systém spádových vojenských zdravotnických zařízení.


Za velitelství sil podpory byl nejvýše oceněn podplukovník Hynek Novák, náčelník odboru logistiky velitelství sil podpory, za výtečné splnění úkolů spojených s reorganizací velitelství sil podpory a výcviku a ředitelství logistické a zdravotnické podpory a s vytvořením nového velitelství sil podpory.





http://www.army.cz/scripts/detail.php?id=15482
URL : https://www.valka.cz/08-12-2009-Manazer-roku-2009-u-sil-podpory-t90060#336532 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více