01.02.2010 - USAF zahajuje sérii humanitárních cvičení v jižní a jihovýchodní Asii včetně Vietnamu

USAF zahájilo sérii drobných výcvikových misí a cvičení v jižní a jihovýchodní Asii. Od 25. ledna 2010 cvičí příslušníci 302nd Airlift Wingu z Peterson Air Force Base, stát Colorado, své thajské kolegy v používání hasicího systému airborne modular firefighting system (MAFFS). V únoru pak bude zahájeno humanitární cvičení Pacific Angel, během něhož budou příslušníci USAF poskytovat zdravotnickou, stomatologickou a další pomoc v rámci posilování spolupráce mezi USA a dotyčnými národy. V období od 15. do 22. února proběhne Pacific Angel na Filipínách, dalšími na řadě budou Vietnam v květnu, Bangladéš v červnu a Srí Lanka v srpnu.


Zdroje:
http://www.af.mil/news/story.asp?id=123187799
http://www.af.mil/news/story.asp?id=123188346
URL : https://www.valka.cz/01-02-2010-USAF-zahajuje-serii-humanitarnich-cviceni-v-jizni-a-jihovychodni-Asii-vcetne-Vietnamu-t92198#344776 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více