15.02.2010 - Rusko sa opäť zúčastní výstavy Defexpo India 2010

Dnes v New Díllí bola otvorená medzinárodná výstava obrannej techniky Defexpo India 2010, na ktorej sa zúčastňujú poprední medzinárodní vystavovatelia.
Po niekoľkých rokoch sa na tejto významnej výstave v ázijskom regióne zúčastní aj RF. V ruskej expozícii bude 31 organizácií, vrátane 6 najväčších, RF predstaví asi 500 exponátov. Na dnešnom otvorení sa zúčastnil aj druhý ruský vicepremiér S. Sobjanin aby tak dodal väčšiu váhu ruskej expozícii. Rusko zo svojimi dodávkami zbraní za cca 1,5 miliardy USD je stále najväčším dodávateľom pre Indiu ale iné štáty ho v dodávkach zbraní rýchle dobiehajú, najmä Izrael, USA, Francúzsko a Veľká Británia.




vpk.name
URL : https://www.valka.cz/15-02-2010-Rusko-sa-opaet-zucastni-vystavy-Defexpo-India-2010-t92642#346871 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více