19.02.2010 - V Nigeru proběhl státní převrat

Vojenská junta provedla v Nigeru převrat, zajala prezidenta a oznámila v televizi, že ruší ústavu a rozpouští všechny státní instituce.


Více : zpravy.idnes.cz
URL : https://www.valka.cz/19-02-2010-V-Nigeru-probehl-statni-prevrat-t92740#347257 Verze : 0

Diskuse

No připravte si peněženky, jistě se najde "humanitární" organizace co udělá sbírku na chudáky v Nigeru, co nemají co jíst (ale mají čím střílet) a o které je nutno se postarat. A protože já na humanitu nedám a pro Afriku už vůbec ne, bude někdo muset připlatit aby se udržel průměr Smile
Pokud armáda svrhla samozvoleného prezidenta (prodloužení mandátu je totéž) je to možná docela správné, ale zprávy z téhle země, navíc zprostředkované našimi novináři jsou silně nejisté.
URL : https://www.valka.cz/19-02-2010-V-Nigeru-probehl-statni-prevrat-t92740#347280 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více