Fulcrum A Top Gun Pilot's Escape from the Soviet Empire - Alexander Zuyev with Malcolm McConnell

Diskuse

Vydavatel:
Warner Books, inc., 1271 Avenue of the Americas, New Yourk, NY 10020


První vydání: Říjen 1992


ISBN 0-446-51648-1


Anglicky psaná kniha. Životní příběh který autor ve své knize poutavým způsobem vypravuje, popisuje nejen poměry v tehdejším Sovětském Svazu, ale také odhaluje kvality a nedostatky sovětských vzdušných sil, popisuje taktiku, a v neposlední řadě také leteckou techniku a zbraně. Autor čtenáře seznamuje s okolnostmi, které ho přiměly uletět se svým MiGem-29 za poměrně dramatických okolností na "západ" do Turecka.


Knihu můžu vřele doporučit nejen těm, kteří se zajímají o historii sovětského letectva, ale díky čtivosti a napínavému příběhu také všem ostatním.
URL : https://www.valka.cz/Fulcrum-A-Top-Gun-Pilot-s-Escape-from-the-Soviet-Empire-Alexander-Zuyev-with-Malcolm-McConnell-t92959#348050 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více