Výzkum a testy omamných látek v ČSLA

Diskuse

ČT24 - Před polednem - zpravodajský blok 12.03.2010: Pokusy s LSD


K věci
Pokud si pamatuji tak za socializmu na obdobné téma obíhal školy jeden film, který popisoval chování a vize omámených osob. Mám pocit, že se jednalo o naše občany - dobrovolníky - jen nevím zda to byli študáci, či vojáci, jak se ten film jmenoval a kdo jej natočil.



www.ceskatelevize.cz
URL : https://www.valka.cz/Vyzkum-a-testy-omamnych-latek-v-CSLA-t94654#353830 Verze : 0
Jirko nemá to nadpis
URL : https://www.valka.cz/Vyzkum-a-testy-omamnych-latek-v-CSLA-t94654#353866 Verze : 0
Môj pôvodný príspevok bol autorom, bez môjho súhlasu, presunutý z témy - Nositeľ komplexov súborov plánov nepoužívanej techniky - do tejto témy, autorom vytvorenej.


Zaujímajú ma tajné projekty ktoré sa diali za bývaleho režimu, ale nechcel som to začať projektom LSD, uvedené video som pred tým zverejnil ako perličku, ktoré však nepochybne vzbudzuje nemalý udiv, ako jeden z nepochybne mnohých nekonvenčných experimentov.
URL : https://www.valka.cz/Vyzkum-a-testy-omamnych-latek-v-CSLA-t94654#353930 Verze : 0
To B.M.A. moderátor fora Tvůj souhlas k přesunu nepotřebuje, je to hned druhá věta pravidel se kterými jsi dobrovolně souhlasil při registraci.
URL : https://www.valka.cz/Vyzkum-a-testy-omamnych-latek-v-CSLA-t94654#353934 Verze : 0
K pokusům s LSD naše armáda nebyla jediná, které takovéto experimenty prováděla. Svého času se tyto experimenty prováděli snad ve všech armádách.
URL : https://www.valka.cz/Vyzkum-a-testy-omamnych-latek-v-CSLA-t94654#353935 Verze : 0
Kromě těch, které si LSD nemohly dovolit.
URL : https://www.valka.cz/Vyzkum-a-testy-omamnych-latek-v-CSLA-t94654#354004 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více