Vals

Diskuse

Velmi se omlouvám, ale nemohu pochopit smysl vkládání názvů Rakouských obcí bez jakýchkoliv údajů. Píše se tam pouze (Založeno během linkování). Vůbec netuším co to je a náhodný návštěvník chtějící se dozvědět něco o příslušné obci to taky nebude vědět, navíc bude zírat, že uvádíme pouze název a nic. Předpokládám, že takový návštěvník se podívá na 2 - 3 obce a protože tam nic neuvidí už nikdy na válku nezavítá.
URL : https://www.valka.cz/Vals-t96826#359916 Verze : 0
Původně jsem zakládal obce, jen když jsem u nějaké osoby potřeboval nalinkovat místo narození/úmrtí. Po časem jsem se ale rozhodl pro trošku systematičtější a časově efektivnější řešení: pozakládat všechny obce najednou a pak jen u osob linkovat. Stejný princip platí pro dislokaci jednotek, místa konání bitev a podobně.


Rovněž doporučuji vyzkoušet třeba u města Vídně tlačítko "Vyhledat vazby". Jakmile je někde odkaz v nějaké tabulce, systém to vyjede.


Vzhledem k tomu, že vyšší hodnost už dosáhnout nemohu, nemám ani problém s tím, že by to někdo mohl považovat za snahu rychle povýšit Smile .




V současné době jednu systémem odshora dolů. Pozakládal jsem všechny rakouské spolkové země a doplnil k nim informace (v různé míře). Následně vždy pozakládám politické okresy, na což nalinkuji odkazy v tabulce spolkové země. Když mám pozakládané okresy, zakládám obce daného okresu, které vždy prolinkuji se seznamem obcí v tématu okresu. Na každou založenou obec tedy vede odkaz z okresu. Jakmile budu mít pozakládané všechny rakouské obce, začnu doplňovat data o nich (respektive už jsem začal u obcí od A - když jsem byl u PC se špatným připojením).



Samozřejmě by bylo ideální doplňovat informace hned po založení, ale trvalo by to mnohem déle a vzhledem k počtu je každá úspora dobrá.
URL : https://www.valka.cz/Vals-t96826#359918 Verze : 0
A si si istý že to tlačítko Vyhledat vazby je niekde viditeľné? Ako neprihlásený užívateľ som ho nenašiel. A ako prihlásený moderátor ho tiež nemôžem nájsť.....


EDIT: viditeľné je napr. u mesta Washington, alebo Waimanalo (a asi u ďalších miest USA, ale napr. aj Afganistanu), ale neprihlásení a nemoderátori majú aj tak smolu, prístup k tomuto tlačítku zatiaľ nemajú.
URL : https://www.valka.cz/Vals-t96826#359920 Verze : 0
Diskusní příspěvek Faktografický příspěvek
Přílohy

Přidejte se k nám

Věříme, že mezi Vámi jsou lidé s různými zájmy a zkušenostmi, kteří by mohli přispět svými znalostmi a nápady. Pokud máte rádi vojenskou historii a máte zkušenosti s historickým výzkumem, psaním článků, editací textů, moderováním, tvorbou obrázků, grafiky nebo videí, nebo prostě jen máte chuť se zapojit do našeho unikátního systému, můžete se k nám připojit a pomoci nám vytvářet obsah, který bude zajímavý a přínosný pro ostatní čtenáře.

Zjistit více